ПРОСВЕТАРИ У КРУШЕВИЦИ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД СВОЈИХ ОСМАКА

У Основној школи “Карађорђе Петровић” у Крушевици организована је свечаност како би се испратила још једна генерација осмака. Свечаност је одржана у предивном амбијенту школског дворишта, у нестварно лепој природи. Био је ово последњи час овоj генерацији ђака са кога су понели животне поуке и лепе жеље својих наставника.

На свечаности су подељене дипломе и сведочанстава ученицима осмог разреда. Свечаном доделом диплома ова генерација осмака је испраћена на даље школовање.

За постигнут успех ученици су награђени похвалницама, посебним дипломама за изузетан успех на такмичењима и пригодним наградама. Додељено је пет посебних диплома за постигнуте изузетне резултате на такмичењима из појединих предмета: Биљани Јанковић за српски језик и књижевност, Пеђи Стојановићу за српски језик и књижевност и физичко и здравствено васпитање и Николи Митићу за технику и технологију. Такође, они су носиоци Вукових диплома. За Ђака генерације је проглашена Биљана Јанковић, док је за Спортисту генерације изабран Пеђа Стојановић.

Марина Илић, директорка школе, Лилијана Светозаревић разредни старешина и наставници су честитали ученицима постигнут успех и успешно завршену основну школу и пожелели им пуно среће и успеха у даљем школовању.