Равни Дел

РАСПОРЕД ЗВОНА Равни Дел

Преподневна смена
107:45 – 08:30
2 08:35 – 09:15
309:35 – 10:20
410:25 – 11:05
511:15 – 12:00
612:05 – 12:50
712:55 – 13:40